Go to Top

Mad ud af huset

Mad ud af huset

Tranum Strand leverer de lækreste retter og delikatesser til enhver festlig lejlighed og sammenkomst. Vi kan på opfordring eller efter ønske sammensætte alt fra det kolde bord til varme retter med dessert.

Maden fremstilles af friske råvarer og varm mad indpakkes forsvarligt i termokasser som kan holde maden varm i op til 4 timer, forudsat at låget er tætsluttende og ikke åbnes. Kartofler og saucer m.v. leveres i gryder til opvarmning på komfur.

Flutes m.v. leveres klar til opvarmning i ovn. Service, gryder, skæreplanker, knive, skåle, fade, bakker, termokasser m.v. bedes afleveret i rengjort tilstand senest 2 dage efter at vi har leveret til Dem.

Buffet

Minimum 2 retter mad eller buffet for mindst 20 personer. Gratis levering inden for en radius af 30 km. ved min. 20 pers. Gratis levering inden for en radius af 50 km. ved min. 50 pers.

Skal De bruge færre end ovenfor, laver vi gerne maden imod at de selv afhenter den på centret. Hvis De er forhindret i selv at tilbageleverer det lånte, kan afhentning arrangeres. Ved levering på svært tilgængelige steder bedes De stille mandskab til rådighed til at hjælpe chaufføren med at bringe maden ind.

Klik her og læs mere